Футболистите на Левски и Лудогорец излизат тази вечер един срещу друг на

...
Футболистите на Левски и Лудогорец излизат тази вечер един срещу друг на
Коментари Харесай

Днес е дербито за Купата Левски - Лудогорец

Футболистите на Левски и Лудогорец излизат довечера един против различен на стадион “Виваком Арена Георги Аспарухов ” в последния 1/4-финал от шампионата за Купата на България. Шампионите от Разград са безапелационен лидер в шампионата и са устремени към девета поредна купа. За Левски Купата се явява като избавителна лодка на сезона. Само победа през днешния ден ще осмисли в някаква степен сезона на „ сините “, които към момента нямат победа от началото на календарната година.

Гостите идват в София отпочинали поради анулирания мач с Арда през уикенда и след достойното отпадане от Интер в 1/16-финалите на Лига Европа.

Наставникът на Левски - Петър Хубчев ще има няколко кадрови проблеми. Извън строя заради санкции са Мартин Райнов и Дани Алар. С контузии са вратарят Николай Михайлов, Филипе Нашименто, Симеон Славчев и Паулиньо. Очаква се привлеченият от Славия страж Георги Георгиев да попадне в групата.

След санкции се връщат Холмар Ейолфсон, Иван Горанов и Янис Каргас.

Треньорът на Лудогорец - Павел Върба вметна, че момчетата му няма да подценят Левски, който е рисков поради провалите. Очаква се чехът да не прави огромни промени по отношение на 11-те от Милано. Като плеймейкър ще оперира Марселиньо, а офанзивата ще води Клаудиу Кешеру.

Мачът стартира в 19:00 часа и ще можете да го гледате онлайн по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР